airless
airless

Airless spuittechniek

Grote oppervlakken schilderen? Dat doen we met airless spuittechnieken. De perfecte manier om een egaal resultaat te bekomen op elk mogelijk oppervlak. Airless spuittechniek is geschikt voor zowel plafond als wanden. Bovendien gaat schilderen op deze manier sneller, efficiënter en goedkoper!

Daarnaast wordt er bij het airless spuiten een hogere laagdikte aangebracht, dit zorgt voor een strak en duurzaam eindresultaat.

straat en schilder airless spuittechniek
straat en schilder airless spuittechniek
straat en schilder airless spuittechniek

Toepassingen

Naast het traditionele schilderwerk maken wij – indien de werf het toelaat- gebruik van een sluitmachine. Dit is zeker het geval bij nieuwbouwappartementen – en/of woningen.  De verf wordt dus gespoten, wat als voordeel heeft dat er geen lange wachttijden nodig zijn tussen de verschillende lagen verf. Er zijn ook geen lijnen (of overlappingen) zichtbaar zoals soms wel het geval is bij het schilderen met een rol.

Vooral voor het schilderen van radiators of deuren is deze techniek zeer geschikt omdat er hier gebruik gemaakt wordt van satijnverf , waar elk detail nog meer opvalt, en bij het sprayen het resultaat dus zeer egaal is.

 

straat en schilder airless spuittechniek

Vraag nu meteen een offerte aan via het “contactformulier” en ontvang binnen 24 uur een reactie.