Ontdek onze diensten

Bij Straal en Schilder begrijpen we dat je woning of bedrijf veel meer is dan een gebouw. Het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en stijl. Daarom luisteren we goed naar jouw wensen om jouw visie te begrijpen en te realiseren.

Of je nu een eigentijdse, strakke uitstraling zoekt of een meer klassieke en tijdloze sfeer wilt creëren, we hebben de ervaring en kennis om dit mogelijk te maken.

Behangen

Behang is een mooie toevoeging aan schilderwerk, maar kan ook perfect op zichzelf staan en een grote meerwaarde vormen voor een ruimte. Ga voor een accentmuur of behang de volledige kamer.

Luchtgommen

Wil je je verouderde meubelen of trap in hun originele glorie herstellen? Met luchtgommen kan dat absoluut! We verwijderen met een schurend en gommend effect voorzichtig de oude afwerkingslagen.

Spuitplamuur

Alles begint bij een stevige ondergrond. Of je nu kiest voor een gladde of korrelige afwerking, een witte of andere kleur, spuitplamuur wordt altijd egaal gespoten.

Schilderwerk

Je muren en plafond in een nieuw kleurtje schilderen, kan een wereld van verschil maken voor je interieur. Kleuradvies nodig vooraleer we van start gaan? Dat krijg je er gratis bovenop.

Logen

Wil je jouw rustieke of antieke deuren nieuw leven inblazen? Opnieuw karakter en uitstraling creëren in je interieur?

Dan is logen dé manier om de natuurlijke look en kleur van de houten deuren te herstellen.

Industrieel

Industriële gebouwen zijn onderhevig aan factoren zoals weersinvloeden, uitlaatgassen en slijtage. Een opfrissing komt de levensduur en uitstraling ten goede.

Overtuigd? Vraag een offerte aan. Binnen de 24 uur hoor je van ons.