Over ons

Ben je op zoek naar vakmanschap en kwaliteit, dan is Straal en Schilder de ideale partner voor jouw schilderwerken. Met jarenlange ervaring en een passie voor het perfectioneren van oppervlakken, streven we naar kwaliteit en precisie in elk project. Ontdek hoe we jouw ruimtes transformeren met zorgvuldig gekozen kleuren en professionele technieken.

Jouw Partner in Schilderwerken van Topkwaliteit

Bij Straal en Schilder vinden we kwaliteit het allerbelangrijkste. Matthias Balloey stelde zijn team van schilders zorgvuldig samen op basis van hun vaardigheden, ervaring en passie voor schilderen. We geloven dat schilderen niet alleen een ambacht is, maar ook een vorm van kunst. Daarom pakken we elke klus aan met creativiteit en precisie.

We begrijpen dat jouw huis of bedrijf meer is dan alleen een gebouw. Het zegt iets over wie jij bent en hoe je stijl is. Daarom werken we nauw met jou samen om jouw ideeën te realiseren. Of je nu een moderne, strakke look wilt of juist iets meer tijdloos en klassieks, wij hebben de ervaring en kennis om dat mogelijk te maken.

We nemen zowel binnen- als buitenschilderwerk aan.

Realisaties
0 +
Jaar ervaring
0 +

Vraag meteen een offerte aan via het contactformulier en ontvang binnen 24 uur een reactie.