Wat de klanten over ons zeggen

UITSTEKEND
30 recensies op
J. Caignie
2023-10-31
Super service en alles zoals afgesproken tot in de details in orde! Aanrader!
Joke Lamerant
2023-07-25
Heel mooi werk geleverd, prachtig afgewerkt!
Eric Buyse
2023-05-13
Hélène Neirynck
2023-03-02
Mijn trap werd door Matthias gezandstraald en ziet er terug schitterend uit . Ook werden de muren, plafonds en deuren voorzien van een mooie nieuwe laag witte verf . Ook de keuken werd behangen met vlies en daarna perfect geschilderd. Als laatste kreeg ook de badkamer een finale touch . Ik ben super tevreden van het eindresultaat. Matthias voerde de werken met echt vakmanschap uit . Voor mij een 10/10 Een tevreden klant Theunis Sabine
Maxim Cruydt
2022-12-07
Wij hebben ons huis in vlies laten plakken + volledig laten schilderen door Matthias. Alles tot in het detail afgewerkt, de communicatie & afspraken werden ook nagekomen zoals afgesproken. Alvast bedankt voor de geleverde werken Matthias!
Ferm Elverdinge
2022-12-02
Matthias heeft bij ons de volledige bovenverdieping geschilderd. Zoals besproken is hij op de afgesproken dag gestart en heeft hij vlot de schilderwerken afgewerkt. Hij denkt ook mee & let op de details. Een aanrader!
Pauline Callewaert
2022-10-24
Wij schakelden Matthias in voor een grondige opfrissing van onze pas aangekochte woning. Van het zandstralen van onze voordeur, trap, eiken deuren, plafondbalken en parketvloer, tot het plakken van vliesbehang en schilderen in onze living, inkomhal, toiletruimte en kinderkamer. Dit met de allergrootste precisie, het nodige respect voor de materialen, professionalisme, gedrevenheid, stiptheid en een portie humor. Matthias leeft zich ten volle in in het project, zit boordevol ideeën, geeft regelmatig updates, laat alles steeds netjes achter en gaat voor niets minder dan de 100%. Een absolute aanrader dus. We kijken al uit naar de volgende samenwerking!
dominique coudron
2022-07-04
We zijn heel erg tevreden over het luchtgommen van onze trap. Hij heeft heel veel oog voor detail en is minutieus in afwerking wat we heel erg appreciëren. Mathias is een echt aanrader voor dit mooie werk.
Viviane Lambrecht
2022-02-24
Wij zochten iemand om onze trap onder handen te nemen, en de inkomhal, leefruimte en nachthal volledig op te frissen. Via internet uitgekomen op de aantrekkelijke website van Straal en Schilder. Inmiddels zijn de werken achter de rug en kunnen wij genieten van het mooie resultaat. Bedankt Matthias voor de correcte uitvoering, met oog voor de details die wel degelijk het verschil maken. Wij kunnen jou bij iedereen aanbevelen. Heel veel succes verder met je onderneming !
christel patfoort
2021-07-15

Overtuigd? Vraag een offerte aan. Je hoort van ons binnen de 24 uur.