Straal en Schilder: jouw expert in schilderwerken in Ieper

Je muren en plafond in een nieuw kleurtje schilderen, maakt een wereld van verschil voor je interieur. Kleuradvies nodig vooraleer we van start gaan? Dat krijg je er gratis bovenop. We gebruiken enkel kwaliteitsverf die een langdurig mooi resultaat biedt en jouw interieur echt doet stralen. Ook je gevel en ramen nemen we graag voor jou onder handen.

Bij Straal en Schilder in Ieper begrijpen we dat schilderwerken meer zijn dan zomaar een laagje verf aanbrengen. Elk project, nieuwbouw of renovatie, vraagt om precisie, vakmanschap en een persoonlijke touch. Daarom bieden wij niet alleen schilderdiensten aan, maar ook professioneel kleuradvies om ervoor te zorgen dat jouw ruimte de perfecte uitstraling krijgt.

Of je nu je plafond, trap, deuren of muren wilt laten schilderen, bij Straal en Schilder kun je terecht voor al je schilderwerken in de omgeving van Ieper. Onze ervaren schilders werken met oog voor detail en gebruiken enkel kwaliteitsvolle verf. Zo ben je verzekerd van een prachtig resultaat waar je jarenlang van kunt genieten.

Onze diensten

Interieur schilderwerken

 • Muren en plafonds
  Een frisse kleur op je muren en plafond verandert je hele interieur. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste kleuren en zorgen voor een vlekkeloze afwerking.
 • Deuren en trappen
  Ook voor het schilderen van deuren en trappen ben je bij ons aan het juiste adres. Met zorg en precisie geven we deze elementen een nieuwe look.

Exterieur schilderwerken

Gevels en ramen

Een mooi geschilderde gevel en perfect afgewerkte ramen geven je huis een verzorgde uitstraling. Wij zorgen ervoor dat je woning er weer als nieuw uitziet en goed beschermd is tegen de elementen.

Gratis kleuradvies

Het kiezen van de juiste kleur is soms een uitdaging. Bij Straal en Schilder krijg je gratis kleuradvies van onze experts. We luisteren naar jouw wensen, bekijken de ruimte en geven professioneel advies om de perfecte kleurcombinaties te vinden voor jouw interieur.

Waarom kiezen voor Straal en Schilder uit Ieper?

 • Lokale expertise
  Als schildersbedrijf uit Ieper kennen we de omgeving en de wensen van onze klanten als geen ander.
 • Kwaliteit en duurzaamheid
  Wij gebruiken alleen de beste verf en garanderen een langdurig mooi resultaat.
 • Persoonlijke aanpak
  Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd, helemaal afgestemd op jouw wensen.
 • Professioneel kleuradvies
  Onze experts staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste kleurkeuzes.

Ben je op zoek naar een professionele schilder in Ieper? Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.